UW Bericht

(1500)

Navigatie
1 2 3 | Last
Jaklien Evers - 24th Apr, 201516
Geachte heer/mevrouw, Met belangstelling hebben wij uw site bekeken. Zou u ons willen informeren of u uw villa beschikbaar heeft van 15 tot 19 augustus 2014 voor ons (2 volwassenen en 3 kinderen - 15/14/11)en zo ja, wat de kosten zijn? Hartelijk dank alvast.

Met vriendelijke groeten, Jaklien Evers
robben - 24th Apr, 201515
villa vrij peroide 22 febr-14/07maart-14
Marco van Bodegraven - 24th Apr, 201514
Beste Tom en Wendy, Wij hebben enorm genoten van jullie villa. Gezien de vele reviews, is alles al beschreven, en het klopt!!! Perfecte sfeer, service, ambiance en eten. Wij werden door inzet van het personeel en Putu (trekking is zeker ook met kids te doen) als een vorst behandeld. Jammer dat wij hier maar 1 week waren.. Wellicht volgend jaar weer.

Fam. van Bodegraven
Rene en Felieke - 24th Apr, 201513
Eind december 2011 zijn we 9 dagen in het prachtige Villa Amber geweest. Een prachtige villa en wat een lieve mensen. Het zwemband is supergroot en heerlijk! Putu was geweldig. We zijn met hem op slippers de rijstvelden in geweest (tip: Je kunt toch beter schoenen aantrekken...) en op bezoek geweest bij zijn ouders, helemaal geweldig. Het was onze eerste kennismaking met Bali en op vakantie je eigen huis hebben en dat is in beide gevallen heel goed bevallen. Tom, Wendy, we hopen dat het jullie goed gaat en dat jullie genieten van het leven op het prachtige Bali.

Groetjes en wie weet tot snel!
Wilma Snelleman - 24th Apr, 201512
Wij zijn net terug van ruim 3 weken in dit heerlijke paradijs. Wat een geweldige villa. Alles is even prachtig en met zorg en smaak ingericht. De staf zorgt dat elke wens uitkomt. De tuin is een oase van bloemen, het zwembad is fenomenaal en de bale begnong een heerlijke plek om je even terug te trekken en de activiteiten op zee te bekijken. Putu bedankt voor het geweldige dans en muziek festijn in de tuin om onze kinderen te verwelkomen en alle andere zaken die je geregeld hebt. Wij komen zeker terug.
Reinier Klapwijk - 24th Apr, 201511
Beste Tom en Wendy, Vandaag ben ik samen met mijn vriendin en schoonfamilie teruggekomen na meer dan 2 weken te hebben verbleven in de villa. Ik kan alleen maar zeggen: wow! Wat een ongelofelijk mooie en verzorgde villa op een prachtige plek. Wij hebben echt 2 weken paradijs meegemaakt. Ik wil ook in het bijzonder het personeel complimenteren, mede door hun enorme inzet, vriendelijkheid en behulpzaamheid is deze vakantie uitgegroeid tot en van de beste en mooiste vakanties die ik tot nu toe heb mogen meemaken.

Terima kasih!
Navigatie
1 2 3 | Last
Gebruikernaam Login